Kokios moters nori vyrai?

Suprasti moteris yra labai sunku, nors moterys dar dažniau deklaruoja, jog vyrai joms taip pat didelės paslaptys. Ir vieni ir kiti būgštauja tuo atveju, kai nesiseka užmegzti romantiškų santykių su trokštamu priešingos lyties objektu. Moterys dažnai nežino ko ir kada nori, nesusigaudo savo jausmuose, jų nuotaikos ir norai nepastovūs kaip mėnulio fazės. Vyrai dažnai demonstruoja savo nejautrumą, abejingumą, nesupratingumą ir savanaudiškumą. Pripažinsiu, jog suprasti moteris nėra taip lengva ir paprasta, kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio, mat tos, kurios akivaizdžiai rodo simpatiją vyrui, dažnai lieka kitoje barikadų pusėje nieko nepešusios, o tada pradeda galvoti, kad kažkas su jomis negerai. Kokia turi būti moteris, kad ji trauktų vyrus?

  • Besirūpinanti savimi, - skirianti deramą dėmesį savo išvaizdai mergina visada buvo ir bus vertinama vyriškos lyties atstovų. Sugebėjimas patraukti stipriosios lyties dėmesį savo išvaizda turi labai didelę galią. Mergina privalo rūpintis savimi - tai dažnai atspindi jos išorė - makiažas turi būti, tačiau per ne lyg ryškus. Ryškų makiažą dažnai naudoja neišsilavinusios moterys. Mergina, kuri nenaudoja parfumerijos, nedomins vyro taip, kaip ji norėtų, nebūtinai tai turi būti brangūs kvepalai.
  • Turinti gerą skonį - besirūpinanti ne tik savo išvaizda, bet ir sugebanti patarti vyrui kaip ir kada atrodyti - mums patinka, kai dailioji lytis kartais atstoja mamą, bet ne visada, tik kai mes to prašome. Apskritai, ar moteris tvarkinga, sekanti paskutines mados tendencijas, matosi iš jos aprangos - moteris niekada neturi pamiršti, jog vyrai myli akimis. Jei mergina deklaruoja, jog jai nerūpi mados ir ji jų nesivaiko, tai tada kyla klausimas ar iš vis jai rūpi kaip ji atrodo?
  • Linksma, komunikabili - bet turinti savo vertę. Parodyk vyrui, jog esi lengvai pasiekiama ir jis žiūrės į tave kaip i lengvai pasiekiamą, - buk ponia, - nesvarbu, jog atrodai ne kaip ponia, vidinė laikysena yra labai svarbi.
  • Mokanti gaminti maistą - labai dažnai merginos klausia - ar tau reikalinga namų šeimininkė? Ir po to labai nustemba, kai pareiški, jog vazoninę gėlę namie jau turi. - Jei mergina nemoka ar tiksliau nenori gaminti maisto, reiškia, jog dar vienu keliu į vyro širdį ji turi mažiau.
  • Taktiška - nieko nėra tragiškiau už besikeikiančią ar be perstojo tauškiančia merginą - mergina turi galvoti ką ir kada sakyti. Per didelis atvirumas ir tiesmukumas gali atšaldyti bet kurį vyrą - visada reikia išsaugoti šiokią tokią paslaptį - santūrumas - viena iš svarbesnių merginos savybių.
  • Tolerantiška - kiekvienas vyras intuityviai bijo, jog jo pasirinkta moteris ateityje gali tapti tikra ragana. Nepatiks jai draugai su kuriais palaikai gerus santykius ar nepatiks draugų antros pusės - visa tai išreiškiama per toleranciją aplinkai. - Suvokimas, jog švelni šypsena gali kur kas daugiau, nei pikta, viskuo nepatenkinta ir kategoriška pozicija, kartais gali daryti stebuklus.
  • Nuoširdi - jei mergina ką kalba, tegul tame nebūna nė kruopelytės melo, jei vaikinas užčiuops, jog mergina naudoja taktiką "kabinu makaronus", santykiai greitai nutrūks.
  • Turinti draugų - jei nėra asmeninio gyvenimo ir matai vien tik darbą ir namus, - varge ar patrauksi savo svajonių princo dėmesį. - parodyk vyrui, jog tavo gyvenimas nesusideda vien tik iš savo vaikų tėvo paieškos ir turėsi kur kas daugiau šansų.
  • Nebūk pernelyg iniciatyvi - neužgožk vyro savimi, - nebent tau reikia ne tikro vyro, o mazgotės. Tikras vyras nori jausti, jog jis užkariauja moterį po truputį, bet vyras, kuris jausis užkariaujamas moters, niekada nesijaus savimi. Tiesiog tai prieštarauja gamtos dėsniams.
  • Vertinanti tai, ką turi - merginoms patinka girdėti komplimentus, tačiau kodėl jos taip retai giria vyrus? - vertink tai ką turi ir leisk vyrui tai žinoti - paglostyk jo savimeilę.
  • Ištikima - jei pasirinkai vaikiną, būk ištikima jam. Jei atvirai koketuosi su kitais vyrais, atrodysi pigiai. Nesukelsi pavydo, tiesiog vaikinas į tave nebežiūrės rimtai.
  • Mylinti vaikus - kad ir kaip keista bebūtų, tačiau ne visos šiuolaikinės moterys myli vaikus - jei verkiantis vaikas merginai asocijuojasi su košmaru, tai ar tokia dailiosios lyties atstovė bus gera vaikų motina? Abejoju.
  • Žinanti ko nori - neapsisprendimas ko nori iš gyvenimo ir iš konkrečių santykių, gali kurį laiką būti šiokia tokia intriga, tačiau jei tai užsitęs per ilgai, tau patinkantis vaikinas pabėgs pas tą, kuri tvirtai žino ko nori iš santykių. Bet kokie žaidimai ir katės-pelės slėpynės greitai išlenda į dienos šviesą, tad visų pirma būk sąžininga pati su savimi.
  • Be žalingų įpročių - vyrauja lyg ir mada, jog savimi pasitikinti moteris privalo laikyti cigaretę savo rankose. - Dar nesutikau vyro, kuriam labai patiktų tai, jog jo moteris rūko, juk nejučia kiekvienas galvojame apie tai, jog rūkanti mergina turės išnešioti kūdikį. Alkoholis nedideliais kiekiais yra net geriau nei visiška abstinencija, bet jei vyras pamato vos ant kojų pastovinčią moterį - ji tuojau pat bus išbraukta iš trokštamųjų sąrašo.
Žinoma, tai tik teorinis idealios moters modelis, tačiau jei mergina visa tai žino ir stengiasi sužavėti vyrą, ji turi labai daug šansų laimėti ne tik jo simpatijas, bet ir širdį.

2008 12 03


Komentarai

Anonimiškas sakė…
mmmm... taip... surašei reikalavimus merginai kaip kokiai prekei... O esme yra ta, tiesiog turi atsirasti abipusis JAUSMAS, jei jo nera, tai nepades net tavo surasyto saraso visapusiskas, besalygiskas laikymasis...
Be to, tekste yra loginiu klaidu (kai kurie teiginiai kertasi su kitais teiginiais).
Marius Manasovas sakė…
Mergina nėra prekė, - o gal paneigsime mitą, jog visai nežiūrim koks žmogus pretenduoja atsirasti asmeniniame gyvenime? - visi apie tai mąstome, ir ko gero, merginos dar labiau žiūri į tai, koks vaikinas šalia jų - dar didesni reikalavimai keliami vyriškai giminei. Jausmas svarbus kai žmonės dar jauni, kai į tai ir koncentruojasi, o metams bėgant nepasikliauname vien jausmu, nes puikiai suvokiame, jog aklas abipusis JAUSMAS dažnai gali apgauti, jog juo pasitikėti ne visada galime. - jei yra loginiu klaidų, prašau jas įvardinti (gramatines, berods, ištaisiau :) )
Anonimiškas sakė…
:)

Iš esmės yra keli bruožai turbūt universalūs, tačiau aš manau, kad tai visgi didele dalimi labai individualu. Panašiai galima teigti, kad moterys nori tokio vyro, kuris rūpintųsi ja ir būtų šeimos žmogus, ir panašiai, bet universaliai, žinoma, yra labai daug variacijų. Straipsnyje radau, kaip turėčiau elgtis ir atrodyti, kad patikčiau vyrui... Tačiau manęs, kaip individualybės, iš esmės tokia formuluotė netenkina :) Aš nenoriu būti kažkokia, kad kažkam patikčiau. Noriu būti savimi, visų pirma. Tai nereiškia, kad instinktyviai vietomis nesielgsiu, kaip čia aprašyta. Moteris iš proigimties savyje koduoja kažką, aks yra "moteriška", o kiekvienas "moteriška" traukia "vyriška", tai gali nepatikti konkrečiam vyrui, vyrų miniai, bet yra vyrų, kuriems tai aptiks, nors paneigs visus šio straipsnio dėsnius, lygiai taip pat bus ir su vyrais. Nes mes esame pasauliai. Visų pirma žmogiškieji, asmenybiniai. Aš galiu sakyti, koks vyras patiktų moteriai... Taip, galiu tuos, ką aprašysiu grožėtis jais, žavėtis, netgi įsimylėti, tačiau jie niekada nebus šalia manęs, nebus mano partneriai, nes jais grožiuosi žaviuosi, ir įsimyliu, tačiau jie visai gali manęs nedominti kaip potencialūs antros pusės vaidmenį atliekantys vaikinai. Tam turi būti daugiau. Ne vien aistra, ne vien žavesys (ne praktiniai sumetimai). Jeigu aš norėsiu patikti daugeliui, pataikauti kažkieno skoniui, jausiuosi praradusį didelę dalį savęs. Todėl dėl mados.. ji labai unifikuoja ir niveliuoja asmenybę, manau, kad moteris turi rintis stilių, tai, kas yra JI.
Dėl jausmų... aš nemanau, kad jausmas yra svarbus tik jauniems žmonėms, ir kad su laiku tai prarandame. Manau, kad gali skirtis jausmo kokybė. Bet jei jausmus keičia kiti sumetimai... tuomet kažkieno gyvenimas bus sulaužytas. To kuris žino.
Marius Manasovas sakė…
Mano miela pagrindinė straipsnių komentatorė yra labai teisi rašydama komentarą - ką aš norėjau šiuo straipsniu parodyti, jog mielos merginos, jei jūs nerandate sau tinkamo partnerio, tai galbūt tai ką aš parašiau šiek tiek gali praplėsti tą akiratį, jog vis dėl to yra tam tikri dėsniai, kas patinka daugumai. Neturėjau mintyje unikumu, mano straipsniai neatspindi individualybių - kad ir šiandieną, kai buvau sporto klube, vienas vaikinukas buvo atsinešęs kažkokį tai sąsiuvinį ir įnirtingai mokėsi - ir labai rimtu veidu, - nors vis stebėdavo aplinką - ar tik jį visi mato? - ir koks jo tikslas? - varge ar pasimokyti, - jis atskiras pasaulis, kuris man sukėlė nuoširdžią šypseną... ir galbūt jis mielas vaikinas, tik va kuriai merginai jis gali patikti, jei daro ne kaip visi normalūs žmonės t.y. sportuoja, o atėjo į sporto klubą pasimokinti :) -keista, bet individualu, ar ne? - ne per aprangą, ne per dar kažką, bet jis save išreiškė... taip, graži barbė, kurias matau šalia turtingų vyrų manęs ir nedomins, tačiau jei pastebėjote, gerbiamosios komentatorės, nebuvo minėta merginos figūra, nebuvo minėta ar ji turi turėti dailų veidelį... koncentracija į asmenybę, nes labai lengva prisidengti save fraze "aš tokia esu, ir kam reiks, tas mane pamils", o kad tie, kurie galėtų pamilti kažkodėl žiūri kitur, apie tai nesusimąstoma - va ir keletas mano pastebėjimų iš vyriškos pusės. Ir dar kartą akcentuoju - tai tik TEORINIS modelis, niekas kitas. Nesuasmeninkime to per daug. - be to... jausmai jausmai... hmm... juos įtakoja visuma, nemanau, kad jei vyras bus storžievis ir keiksis domins rimtą merginą - ar taip? - būna va, jau pradedam straipsnį apie vaikinus :)
Anonimiškas sakė…
Pirmame komentare kalbėjau ne apie pirminį jausmą, kai žmogus jaunas, o apie brandų jausmą, bet, whatever, gal netiksliai išsakiau savo poziciją.

Beje, Andželikos komentare toli gražu atsispindi ne tai, ką straipsniu autorius norėjo pasakyti... Nebent rašydamas apie baltą spalvą autorius nori, kad skaitydamas asmuo galvotų apie juodą spalvą... Nu sorry, nekritikuoju per daug, bet šis straipsnis yra bendrų reikalavimų, patarimų, kurių pilna visame internete, referatas, ir šiame tavo straipsnyje nematau nieko apie merginos individualumą... Gal ne įdėmiai skaičiau...
Marius Manasovas sakė…
- Hmmm... referatas :) - gal greičiau tyrimas? - individualumas? :) - juk nerašau savo straipsniuose apie tai, kokios man merginos reiktų, tai ir individualumo negali būti - nes jei būtų individualumas, tai tokiu atveju, kiltų komentarų banga, jog sukoncentravau dėmesį labai siaurai - kaip jau buvo komentuota kituose straipsniuose. Tegul bent jau gerbiamos merginos stengiasi atitikti tai, kas čia parašyta, o jau po to, bus galima kalbėti ir apie individualumą ir apie kitus išskirtinius bruožus, juolab, kuo labiau išskiriami konkretūs individualybės bruožai, tuo didesnė tikimybė, jog būsiu apkaltintas propaguojantis kažką antžmogiška, kažką nerealaus, kad reikalavimai yra iš vis neįmanomi, tad apsispręskime pagaliau gi ko norime. Aš galvoju, jei jau pilnas internetas tų patarimų ar dar kažkokių referatų, tai tada iš vis turėtų kilti klausimas apie tai, kam iš vis reikia kažką apie kažką rašyti? - juk yra googlas, kus įvedei žodį ir turėkis viską, o gal geriau sudėti koją ant kojos, ir pareikšti, kad viskas kas rašoma, arba viskas kas neatitinka tam mano įsitikinimų yra neverta nė sudilusio skatiko? - Pažvelkime į viską šiek tiek kitu kampu, čia juk mano pasaulis, tad sveiki atvykę - tik nepamirškite nusivalyti kojas prieš žengdami į jį!
Anonimiškas sakė…
Iš tiesų, tai praplėtimas ,apie kurį kalbi yra ta pačia dalimi prisitaikymas prie daugumos. Tai, kas kad kažkas daug kam aptinka, vis tiek esmė atsiranda tik bendraujant. Ir galiu aš būti tokia, bet nepatiksiu kažkam, o galiu būti kitokia, bet patiksiu. Klausimas, kodėl žiūri ne į tave yra nu kaip čia pasakyti... nu natūralu taip, kad kartais žmonės žiūri skirtingom kryptim ir nemato vienas kito :) Ir tai normalu.

Be to keiksmažodžiai neatspindi žmogaus. Jei vaikinas kartais nusikeikia, dar nereiškia, kad jis kvailas ir nekultūringas, net šviesuoliai nusikeikia, tai net ne etinių kodeksų klausimas.
Anonimiškas sakė…
Mariau, aš visgi manau,kad merginos nieko neturi stengtis atlikti:) Nes jei jai tai nebūdinga, tai tebus imitacija merginos, kokios norėtų kažkoks vaikinas, o ne pati mergina natūraliai.
Marius Manasovas sakė…
Gerai, jei neatspindi žmogaus keiksmažodžiai, bet vis dėl to kažkas yra kažkas - juk pripažinkime, kad ne vien išvaizda traukia prie kito žmogaus, juk tam tikras elgesys, tam tikros elgesio normos, mes juk nejučia turime susikūrę tam tikrus reikalavimus tam žmogučiui, kuri norime matyti šalia - jei parašytumėme ant popieriaus lapo, kaip dabar kad parašiau straipsnyje kokia ideali moteris ir pagal tai rinktumėmės antra pusę... mano manymu, tai absurdų absurdas būtų - bet nereiškia, kad tai nebesvarbu. Svarbu viskas.
Anonimiškas sakė…
Vadinasi, reikia kurti blogą, kuriame galėsiu surašyti tokio pat tipo reikalavimus vaikinams ir parašysiu: jei nori patikti merginai, užmegzti romantiškus santykius, tai daryk viską taip, kaip toliau parašyta...
Esmė ta, kad manai žiūrįs ir mąstąs labai giliai, nors plauki paviršiumi.
Anyway, "respects", turi teisę reikšti savo nuomonę, o aš - savąją pasilaikyti sau :DDDD
Marius Manasovas sakė…
O, užvirė aistros :) - labai šaunu :) - tačiau tikrai, gilumo šiame straipsnyje nėra visai jokio. Juk ir pavadinimas tai atspindi. - be to, išreiškiau čia ne vien savo nuomonę - pasiklausinėjau aplink esančių žmonių, tarp kurių buvo ir moteriškos lyties atstovių - super, apie vyrus norėčiau paskaityti, kaip ką užmegzti, ką pasakyti, man labai būtų įdomu tai paskaityti ar išgirsti... bet kam, juk yra pilnas internetas, kam tai rašyti, kam čia reikia iš vis to?
Anonimiškas sakė…
Autoriau, paskutinis tavo teiginys geras - pilnas internetas patarimų, tai išties nėra reikalo rašyti. Bet vis tiek išlieka klausimas - kodėl brandžius santykius taip sunku žmonėms užmegzti?
Marius Manasovas sakė…
Todėl, gerbiama komentatore, jog kiekvienas ieškome savo unikumo - ir norime kiek įmanoma geresnį/fainesnį/dailesnį žmogų matyti šalia savęs. Be to, čia ir gyvenimo būdas ir mentalitetas ir kultūra kalta, juk musulmonų kraštuose skyrybų yra kur kas mažiau, o Indijoje ar Mongolijoje anksčiau sutuokdavo dar visai jaunus žmones - ir jie nebuvo laimingi? - Buvo. Tik atsiradus galimybei rinktis, atsiradus laisvei galime sau leisti ir laisvai mąstyti ir laisvai spręsti ko norime, nors tie mūsų norai labai dažnai išsigimsta. O dar baisiau, kai priešinamės bet kokioms pastangoms keisti savo požiūrį - tiesiog kitaip jau nebemokam.
Anonimiškas sakė…
šiaip mąstymo šiuolaikinio pagrindai jau rastini 19 a. pb. Anksčiau žmonės, žinoma, būdavo pastatomi prieš faktą - šitas tavo vyras, o šita - tavo žmona. Dalis susigyvendavo, mokydavosi atrasti tame žmoguje, tai, aks patiktų. Tačiau meilių turėdavo ne šeimoje, tierk moterys, tiek vyrai...
Galimybė rinktis turi ir minusų, bet ir didelių pliusų. Kita vertus, gyvename jau tokioje epochoje, kai mus paveikusios, mūsų mąstymą ir suvokimą įv. medijos. Jos koreguoja netgi mūsų idealus, supaprastina juos iš vienos pusės, ir suidealina iš kitos
Bet man atrodo dar, kad svarbu kad pas žmonesbūtų kažkokia bendra terpė, idėja.. pagal tai renkamės kitą pusę irgi dažnai.
O jausmai,.. va čia tai labai gili tema... Bet įdomi.
Sveiki draugai, aš esu Luna Da'Lamora iš Klaipėdos, esu slaugytoja. Prieš kelias dienas perskaičiau internetinį įrašą santykių konsultavimo tinklaraštyje. Miunchene įsikūrusi žurnalistė atskleidžia, kaip ji visam laikui išgydė silpną erekciją ir greitą ejakuliaciją per tris savaites po to, kai paliko žmoną dėl ligos, skaitydama jos pasakojimą, kurią ji sakė ... vyras, kuris jai padėjo visa tai pasiekti, vadinamas vyriausiuoju kunigu baba osagiede po išsiskyrimo grąžina buvusią žmoną. Man pasisekė nukopijuoti daktaro osagiede'o asmeninį kontaktinį adresą, kad galėčiau susisiekti su juo asmeniškai dėl pagalbos (doctorosagiede75@gmail.com)
Aš bendrauju su tuo pačiu kunigu Baba osagiede, nes vedybiniame gyvenime mano stebuklingai reikia pagalbos.
Prieš septynis mėnesius mano vyras Andersonas pažvelgė tiesiai į veidą ir pasakė, kad mūsų santuoka buvo padaryta tarp mūsų. Jis pašalino mano sūnų Feliksą ir paliko mūsų šalį gyventi Ispanijoje, nuo tada aš bandžiau skambinti ir siųsti žinutes. jam per telefonus, socialinę žiniasklaidą ir el. paštą, tačiau visiškai užkirto kelią mano linijai jo pasiekti, buvau toks nusivylęs ir man reikėjo pagalbos bent jau kalbantis su mūsų sūnumi Feliksu, perskaičiau atsiprašyti net tada, kai abu žinome, kad jis man nepavyko, jis paėmė mano sūnus daugiau nei 7 mėnesius nuo manęs nėra žodžių, nė raidės. ši situacija mane žudė kiekvieną dieną, kai buvau prislėgtas ir man labai reikėjo skubios pagalbos ir sprendimo, kaip išspręsti šią problemą, todėl susisiekiu su Dr. osagiede el. pašto adresu, kuris, manau, kad jis gali tikėtis
kad padėčiau man su vyru grįžti namo su sūnumi. Dr Osagiede patikina mane, kad jis gali padėti man parvežti jį namo, aš paklusniai ir vykdau jo nurodymus žingsnis po žingsnio, 2 dienas po to, kai Droduduwa savo vardu šventykloje vedė „Magic Love“ burtą, mano vyras Anslund paskambino man mobiliuoju telefonu atsiprašyti, jam buvo gaila visko, ką jis padarė, kad sugadintų mano jausmus, ir jis grįžta namo pas mane su sūnumi Feliksu. Aš šiandien tokia laiminga, kad atkūriau savo šeimą ir savo vyrą ir mylime vienas kitą labiau nei bet kada anksčiau. Dalgiede meilės rašybos dėka už vyro namo grąžinimą. Aš ir mano meilės partneris visada esame dėkingi už pagalbą Oduduwa.
Pažadu pasidalyti savo gerais liudijimais papasakodamas pasauliui apie Drosagiede'o sugebėjimą sugrąžinti santuoką į gyvenimą, supratau, kad čia būtų gera pasidalyti, nes žinau, kad tai įkvėps ir kitus, taip pat aš neseniai atsidūriau, aš žinau, kad tai dirba man, mano vyras grįžta namo per septynias dienas myli rašybos procedūrą.
osagiede turi sprendimą, kaip išspręsti šias meilės problemas
* Meilės burtai „Win-Back Ex“ mėgėjai
* Magiškos rašybos sėkmė ir populiarinimas
* Laimingas žavesys - VERSLO ŽVAIGŽDĖ
* skyriai - APSAUGA AUKŠTA
* prakeikimas, dvasinis apsivalymas nuo piktosios dvasios.
* Tradicinės šaknys ir vaistažolės išgydo ligą, vėžį, vėžį
* Vaisingumo magija - VAISIŲ MOTERYS turi vaikų.
* Dekretuokite magiją, ŽAIDIMŲ LOTERIJĄ IR VYKDYMO ŽAIDIMUS
Čia galite nusiųsti pranešimą dr osagiede, kad padėtumėte jums nukreipti sprendimą per 42 valandas
dr osagiede asmeninis el. pašto adresas (doctorosagiede75@gmail.com)
„WhatsApp“ nr .: +2349014523836
arba vibero nr .: +2349014523836
Jessica L. Smith sakė…
Aš esu ponia su 2 vaikais, kilusi iš Teksaso Hiustono, mano vyras palieka mane ir jo 2 vaikus maždaug 10 mėnesių. Aš patiriu daug skausmo, aš darau viską, ką galiu, kad jis sugrįžtų pas mane ir į savo vaikus, bet nieko. sportuoti. man tai buvo tikrai įtemptas laikotarpis, nes aš galėjau jausti širdies skausmą. Man buvo liepta kreiptis į meilės rašybos gydytoją, kad padėtų man. Aš padariau, kad man pasisekė gauti DR.Wealthy Contact, kuris sugebėjo man padėti. Jis išleido meilės burtą, kuris sugrąžino mano vyrą pas mane ir į jo vaikai dėkojame tiek daug DR. Turtingi aš labai vertinu tai, ką padarei dėl manęs. čia jis yra jo kontaktinis asmuo, jei jums to gali prireikti išsprendus savo santykių el. laišką. wealthylovespell@gmail.com skambinkite „whatssap“ +2348105150446
Rebecca sakė…
Mano buvęs draugas paliko mane ir dukrą, nes prieš 6 savaites aš bandžiau VISIEMS atkurti mano santykius ir buvau nusivylęs. Nei vienas neveikė, po savaitės pamačiau „Dr.Wealthy“ svetainę ir, kai kreipiausi į „Dr.Wealthy“ pagalbos, viskas automatiškai pasikeitė, mano liūdesys tapo džiaugsmu, šypsena buvo mano veide, viskas įvyko labai greitai ir rezultatas buvo efektyvus. „Dr.Wealthy“ yra TIK rašybos žinovė, su kuria man sekėsi, mano vaikinas man paskambino ir pasakė, kad ji nori, kad mes sugrįžtume, taip pat norime su manimi susituokti. jis grįžo pas mane maldaudamas priimti jį atgal ir tai atsitiko dėl Dr.Wealthy pagalbos. Aš tokia laiminga, kad turiu savo vaikiną atgal. Kreipkitės į „Dr.Wealthy“ dabar, jei norite skubios ir greitos meilės burtų, kad atgautumėte savo santykius.

turtylovespell@gmail.com
„WhatsApp“ arba paskambinkite jam +2348105150446
Jo tinklaraštis> http://wealthyspellhome.over-blog.com
Anonymous sakė…
Noriu pasinaudoti šia proga ir padėkoti vyrui, vardu Dr. Ajayi. Jis yra burtininkas, padėjęs man susigrąžinti mano vyrą po to, kai metus buvome išsiskyrę. Aš sužinojau apie rašybos keitiklį per moters, vadinamos loreta, parodymus, kurią ji paaiškino. kaip burtininkas dr. Ajayi padėjo jai susigrąžinti sužadėtinę po meilės burtų, aš labai noriu, kad mano vyras grįžtų namo, todėl nusprendžiau suteikti gydytojui Ajayi pabandymą pasiekti jį per „WhatsApp“ ir paaiškinau sau, jis man papasakojo. ką reikia padaryti, aš įvykdžiau jo nurodymus ir nustebęs maždaug po savaitės burtų, mano vyras man paskambino po metų, kai nesusikalbėjau, atsiprašau, kad man sako, kad jis grįžta namo, kad nežino, kas atsitiko jo ir dabar mes kartu gyvename laimingą gyvenimą. Jei jums reikia rašybos patarėjo pagalbos dėl bet kokio rašybos, kurią rekomenduoju dr. Ajayi, galite susisiekti su juo naudodami Viber arba „WhatsApp“ numerį: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com
Anonymous sakė…
Noriu pasinaudoti šia proga ir padėkoti vyrui, vardu Dr. Ajayi. Jis yra burtininkas, padėjęs man susigrąžinti mano vyrą po to, kai metus buvome išsiskyrę. Aš sužinojau apie rašybos keitiklį per moters, vadinamos loreta, parodymus, kurią ji paaiškino. kaip burtininkas dr. Ajayi padėjo jai susigrąžinti sužadėtinę po meilės burtų, aš labai noriu, kad mano vyras grįžtų namo, todėl nusprendžiau suteikti gydytojui Ajayi pabandymą pasiekti jį per „WhatsApp“ ir paaiškinau sau, jis man papasakojo. ką reikia padaryti, aš įvykdžiau jo nurodymus ir nustebęs maždaug po savaitės burtų, mano vyras man paskambino po metų, kai nesusikalbėjau, atsiprašau, kad man sako, kad jis grįžta namo, kad nežino, kas atsitiko jo ir dabar mes kartu gyvename laimingą gyvenimą. Jei jums reikia rašybos patarėjo pagalbos dėl bet kokio rašybos, kurią rekomenduoju dr. Ajayi, galite susisiekti su juo naudodami Viber arba „WhatsApp“ numerį: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com
Unknown sakė…
Laba diena visiems, noriu pasidalinti turima patirtimi su dr. Ajayi. Jis yra labai galingas žmogus, kurį palaimino jo priekinis tėvas padėti žmonėms, turintiems įvairių gyvenimo problemų. Aš išgyvenu blogesnį savo gyvenimo etapą, nes mano vyras man pasakė, kad nori skyrybų iš niekur, paklausiau jo, kur suklydau, tačiau jis man nieko neatsakė, o jis išsikraustė iš namų. Tai buvo tikrai įtempta, todėl laukiu pagalbos, kai sutikau dr. Ajayi burtininkas internete, po tam tikrų konsultacijų paaiškinau jam savo būklę ir sužinojau, kad mano vyras dirba su sekretoriumi darbe ir jis yra prižiūrimas jos, o didysis rašybos rašytojas man pasakė, ką reikia padaryti, ir aš laikiausi jo nurodymų, šiandien aš Aš didžiuojuosi moterimi, sakydama, kad mano vyras yra namuose su manimi, ir mes tikimės, kad mūsų antrasis vaikas bus dėkingas rašytojui Ajayi, jei jums reikia rašybos keitiklio pagalbos iškilus bet kokioms problemoms. tinkamas asmuo, norintiems tobulo ir tikroviško gyvenimo aprašymo lt. Susisiekite su jo „Viber“ ar „WhatsApp“ numeriu: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com
Unknown sakė…
Ažajus yra žmogus, turintis didelę dvasinę galią dėl savo rašybos galios. Aš galėjau susigrąžinti savo vyrą po trejų metų skyrybų. Aš išgyvenau blogus laikus dėl skyrybų, todėl internete ieškojau pagalbos, kai susidūriau su parodymai apie moterį, kuri papasakojo, kaip burtų žinovė padėjo jai susilaukti kūdikio naudojant augalinį vaistą, aš susisiekiau su juo ir paaiškinau jam savo situaciją, jis atliko burtą, o mano vyras trečią dieną grįžo pas mane. man tai vis dar yra magija, aš labai džiaugiuosi, kad grįžau su meile savo gyvenimui. galite susisiekti su „Ajayi“ rašytoju jo „Viber“ ar „WhatsApp“ numeriu: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com, jis man padėjo. Aš tikiu, kad jis padės ir jums iškilus gyvenimo problemoms.
Anonymous sakė…
Mano vardas Loana, aš esu iš Monako. Aš turiu vaikiną, su kuriuo susidraugavau, dvejus metus. Jis tiesiog pabudo vieną rytą ir pasakė, kad santykiai baigėsi. Aš buvau ašarose beveik 4 savaites. buvau tokia sumišusi ir suirzusi. Aš pasiunčiau seserį ir geriausią draugę Susan eiti jo maldauti, bet jis tvirtino, kad santykiai baigėsi, kad jis nuo manęs pavargo. Iki labai geros dienos, kai išgirdau apie dr. Ajayi, skaičiau jo svetainėje keletą liudijimų, todėl nusprendžiau pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man papasakojo dalykų, kuriuos reikia padaryti, kad jis galėtų ištarti burtą. Iš pradžių galvojau, ar turėčiau tai padaryti, ir apsisprendžiau pamėginti. Aš padariau tai, ką liepė dr. Ajayi rašybos rašytojas, tada ne vėliau kaip per 7 dienas iš niekur mano vaikinas, kuris mane paliko be priežasties, vieną vakarą atėjo į mano namus ir maldavo, kad mane grąžintų, jis net atėjo su savo brolis ir paprašė atleidimo .. Po tiek skausmo, kurį praėjau, mano vaikinas vis tiek grįžo ... esu toks laimingas ... dėkodamas dr. Ajayi, galite susisiekti su juo dėl bet kokio rašybos darbo. Tikiu, kad jis pamatys jus per jūsų RYŠIŲ problemas.

Paštas: drajayi1990@gmail.com
„Viber“ / „Whatsapp“: +2347084887094
Unknown sakė…
Mano vardas Donnie ir aš esu 48 metų, turėdamas tris vaikus, mano santuoka beveik žlugo, kai sutikau gydytoją Ajayi, jį man pristatė draugas, kuris padėjo laimėti rimtą teismo bylą, kuri padarė ją labai turtingą, aš tikrai myli savo vyrą ir nenori, kad mes skyrybų, tačiau jis labai stengėsi dėl skyrybų, ir man tai buvo keista, nes jis yra mielas ir rūpestingas vyras man ir vaikams, bet staiga jis atsisuko prieš mus ir daugiau rūpi, aš jo maldavau kelis kartus, bet jis atsisako pakeisti savo širdį, žinojau, kad kažkur negerai, todėl sekiau savo draugo patarimus ir susisiekiau su rašytoju dr. Ajayi, paaiškinau jam savo situaciją ir jis papasakojo, kur yra problema. atvykęs iš pasikonsultavęs, aš parūpinau jam reikalingų daiktų, reikalingų rašybai, ir per tris dienas po to, kai buvo atliktas rašymas, mano vyras suprato, kad yra tinkamas jausmas ir nutraukia skyrybas, ir mes dabar gyvename laimingai. Aš rekomenduoju dr. Ajayi jums ir už tokią gyvenimo problemą, su kuria susiduriate. susisiekite el. paštu: drajayi1990@gmail.com arba „Viber / WhatsApp“: +2347084887094
Po 5 metų vedybų su vyru su 2 vaikais mano vyras pradėjo keistai elgtis, išeiti su kitomis moterimis ir demonstravo šaltą meilę. Kelis kartus jis grasino, kad išsiskirs iš manęs, jei išdrįsiu paklausti jo apie jo ryšį su kitomis moterimis, aš buvo visiškai nuniokotas ir susipainiojęs, kol senas mano draugas man papasakojo apie burtų ieškojimą internete, pavadintą DR ISIKOLO, kuris meilės burtų galiomis padeda žmonėms, turintiems santykių ir santuokos problemų, iš pradžių suabejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyk, kai aš su juo susisiekiau, jis padėjo man ištarti meilės burtą ir per 48 valandas mano vyras grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti. Dabar jis nustojo eiti su kitomis moterimis ir su manimi dėl gero ir tikro. Susisiekite su šia didele meilės rašytoja, jei norite išspręsti jūsų santykių ar santuokos problemą šiandien: (isikolosolutionhome@gmail.com) arba tiesiogiai „Whatsapp“/Viber +2348133261196
Unknown sakė…
OHO!! Tai yra pats nuostabiausias dalykas, kurį aš kada nors patyręs, ir turiu pasidalyti šiuo puikiu liudijimu ..Aš apsilankiau interneto forume 8-ĄJĄ KATEGORIJĄ 2020 m. Ir pamačiau nuostabų šio galingo ir puikaus rašytojo, vadinamo dr. Aš niekada tuo netikėjau, nes niekada anksčiau negirdėjau ir nieko neišmaniau apie magiją. Joks kūnas nebūtų galėjęs įtikinti manęs apie stebuklingus burtus, kol Dr Odion nepadarė man nepaprasto darbo ir atkūrė mano santuoką. metų atgal, ir per tas pačias 48 valandas, kai skaičiau internete, mane sutuoktinė atgabeno. Aš buvau nuolaidus ir sukrėstas, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleidimo ir norėdamas priimti jį atgal .. Aš esu tikrai trūksta žodžių ir džiaugsmo, ir aš nežinau, kiek turėčiau pasakyti, koks dėkingas tau. Dr Odion tu esi Dievas, atsiųstas man ir visai mano šeimai .. Ir dabar aš vėl esu linksma moteris .. štai jo el. paštas (drodion60@yandex.com) taip pat galite pridėti gydytoją Dr Odion „WhatsApp“ tinkle +2349060503921
Unknown sakė…
Jennifer Gaspar parodymai. Kaip greitai susigrąžinti savo buvusįjį!

Man skaudėjo ir daužėsi širdis, kai prieš septynis mėnesius mano ir mano vyro santuokoje iškilo labai didelė problema. toks baisus, kad jis kreipėsi į teismą dėl skyrybų. jis pasakė, kad daugiau nebenori daugiau pasilikti su manimi ir kad nebemyli manęs. Taigi jis išsikraustė iš namų ir privertė mane ir mano vaikus patirti stiprų skausmą. Išbandžiau visas įmanomas priemones, norėdamas jį susigrąžinti, po daug maldaudamas, bet nesėkmingai. Ir jis patvirtino, kad priėmė savo sprendimą ir daugiau niekada nenorėjo manęs matyti. Taigi vieną vakarą grįždamas iš darbo sutikau seną draugą, kuris paprašė mano vyro. Taigi aš jam paaiškinau kiekvieną dalyką, todėl jis man pasakė, kad vienintelis būdas susigrąžinti savo vyrą yra apsilankyti rašybos žinove, nes tai tikrai pasitarnavo ir jam. Taigi niekada netikėjau burtais, tačiau neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik sekti jo patarimais. Tada jis man davė rašytojo, su kuriuo jis lankėsi, el. Pašto adresą. (drodion60@yandex.com) Taigi kitą rytą aš nusiunčiau laišką man nurodytu adresu, o rašybos rašytojas patikino, kad grąžinsiu savo vyrą po trijų dienų. Koks nuostabus teiginys !! Aš niekada netikėjau, todėl jis kalbėjo su manimi ir papasakojo viską, ką man reikia padaryti. Tada dviejų dienų laikas Taigi, stebėtinai, mano vyras, kuris man neskambino pastaruosius 7 mėnesius, man paskambino ir pranešė, kad grįžta. Taip nuostabu!! Taigi jis tą pačią dieną grįžo su didele meile ir džiaugsmu, atsiprašė už savo klaidą ir už skausmą, kurį sukėlė man ir mano vaikams. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni nei tokie, kokie buvo anksčiau, pasitelkiant rašybos rašytoją. Taigi, aš jums patarsiu, jei kiltų problemų, susisiekite su DR ODION, suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės. Siųsti jam el. Laišką adresu: (drodion60@yandex.com) arba paskambinti / Whattsapp jo mobiliojo telefono numeriu +2349060503921
Anonymous sakė…
„DR ODION“ - GERIAUSIAS RAŠYKLOS LYGININKAS, TURINČIAS ATGRĄŽINUSIUS MŪSŲ RYŠIUS, IR DIDŽIAI REKOMENDUOJU „DR ODION“ VISIEMS, kuriems REIKIA PAGALBOS!

Mano vyras paliko mane kitai moteriai prieš 3 mėnesius ir nuo tada mano gyvenimą užpildė skausmai, liūdesys ir širdies plyšimas, nes jis buvo mano pirmoji meilė, su kuria praleidau visą gyvenimą. Mano draugas man pasakė, kad matė keletą burtų, vadinamų DR ODION, liudijimų, kad per kelias dienas jis gali sugrąžinti meilužį, aš juokiuosi iš jo ir pasakiau, kad man neįdomu, bet dėl ​​meilės, kurią man draugė man padarė, ji mano vardu konsultavosi su didžiuoju burtų šaukliu ir didžiausia mano nuostabai, kad po 2 dienų mano vyras paskambino man pirmą kartą po trijų mėnesių, kad manęs trūksta ir kad jam labai gaila visko, ką man padarė. Jis grįžo pas mane ir dabar mes esame laimingi kartu. Aš vis dar negaliu tuo patikėti, nes tai labai neįtikėtina. Ačiū DR ODION, kad parsivežėte savo meilužį, taip pat mano mielą draugą, kuris užtarė mano vardu. Visiems, kuriems gali prireikti šios puikios rašybos rato pagalbos, nurodykite el. Pašto adresą: (drodion60@yandex.com). paskambinkite jam arba pridėkite „Whats-app“: +2349060503921
Anonymous sakė…
Mano gyvenimas buvo sunaikintas, kai vyras man siuntė daiktus, po 13 metų mes buvome kartu. Buvau pasimetusi ir bejėgė, išbandžiusi tiek daug būdų, kaip susigrąžinti vyrą. Vieną dieną darbe buvau išsiblaškęs, nežinodamas, kad man paskambino viršininkas, todėl jis sėdėjo ir klausė, kas tai yra, aš jam pasakiau, o jis nusišypsojo ir pasakė, kad tai nėra problema. Aš niekada nesupratau, ką jis turėjo omenyje, nesunku susigrąžinti savo vyrą, jis sakė, kad jis naudojo burtą, norėdamas susigrąžinti savo žmoną, kai ji paliko jį kitam vyrui. Mano bosas. Jis man davė DR ODION el. Pašto adresą, kuris padėjo susigrąžinti žmoną. Aš niekada netikėjau, kad tai pavyks, bet neturėjau kito pasirinkimo susisiekti su mano pasakymais, ir jis paprašė mano informacijos mano vyras galėjo pasiūlyti išmesti jam burtą ir aš nusiunčiau jam išsamią informaciją, bet po dviejų dienų mama man paskambino, kad mano vyras teisinasi, kad jis nori manęs grąžinti, aš niekada netikėjau, nes tai buvo tik sapnas ir aš turėjau skubėti pas mamą ir, mano nuostabai, klūpėdamas klūpojo, kad mano vyras prašytų manęs atleisti, kad jis nori manęs ir vaiko namo, kai aš pasakiau DR ODION pokalbį dėl staigaus vyro pasikeitimo ir jis aiškiai pasakė: man, kad mano vyras mylės mane iki pasaulio pabaigos, kad jis niekada nepaliks kitos moters. Dabar aš ir mano vyras vėl grįžome kartu ir pradėjome daryti juokingus dalykus, kurių jis dar nebuvo daręs, jis mane džiugina ir daro tai, ką manoma daryti kaip vyrui, nesikaupiant. Prašau, jei jums reikia bet kokios pagalbos, kreipkitės pagalbos į DR ODION. Jo el. Pašto adresas yra (drodion60@yandex.com) arba paskambinkite +2349060503921 ARBA taip pat „WhatsApp“
Anonymous sakė…
KAIP GRAŽĖJUU BUVUSIĄ ŽMONĄ PAGALBA DR ODION ...... Sveiki visi, mano vardas Robertas Jasonas, po 15 santuokos metų aš ir mano žmona gyvenome laimingi kartu, mes taip mylėjome vienas kitą, o aš mylėjau mano šeima, jie buvo mano svarbiausias prioritetas, kol vieną rytą aš ir mano žmona turėjome nedidelį ginčą, kurį žinau, kad kiekviena pora turi, nes šiame pasaulyje nėra tobulų porų po ginčo, kai grįžau namo, kai negalėjau grįžti namo susirask mano žmoną ir mūsų vaikus, ji taip pat susikrovė krepšius, o vaikai ir išvažiavau, bandžiau jai paskambinti, bet negalėjau jos pasiekti, nuėjau į jos draugės namus, bet jie negalėjo pasakyti, kur ją rasti, buvau nusivylusi Aš nežinojau ką daryti Aš pradėjau gerti alkoholį kiekvieną dieną ir naktį nustojau eiti į darbą, man tai buvo sunkus dalykas, nes ji ir mano vaikai man reiškia viską, tai buvo tarsi kūno dalis, kurios negalėjau gerai funkcionuoti, vieną dieną naršiau internete, kai pamačiau kažkieno liudijimą, liudijantį apie vyrą c All Dr Dr ODION ir kaip jis per 3 dienas parsivežė savo žmoną, aš apie tai negalvojau du kartus, aš išsiunčiau jam pranešimą ir pasakojau viską, kas nutiko tarp manęs ir mano žmonos, ir jis pasakė, kad jam mano problemą labai lengva išspręsti. taip pat liepė pasitikėti juo, kad mano žmona grįš, o aš jam pasakiau, kad pasitikiu juo, o jis paprašė informacijos, kurią aš jam daviau, po 3 dienų mano žmona grįžo namo su vaikais, aš buvau labai nustebinta pamačiusi, kad tai buvo kaip svajonė man ji pradėjo verkti ir atsiprašyti man pasakiau, kad viskas gerai, aš jai atleidžiu, kad aš laiminga, kad ji grįžo, mes dabar gyvename laimingai kartu. Jei jums skauda širdį dėl to, kad jūsų žmona ar vyras jus paliko, dėl bet kokio pobūdžio mirties užkeikimo, apsaugos kerų, taip pat dėl ​​teismo bylų sprendimo susisiekite su šiuo galingu burtų šaukliu, vadinamu Dr ODION, susisiekite su juo el. Paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whatsApp“ jį rasti +2349060503921.
Anonymous sakė…
Niekada iš tikrųjų netikėjau nė vienu iš šių dalykų, bet kai buvau praradęs sužadėtinį, man reikėjo pagalbos ir kur nors blogai pasisukti. Radau (drodion60@yandex.com) ir užsisakiau LOVE SPELL. po dviejų dienų suskambo mano telefonas. o mano sužadėtinis vėl skambino ir norėjo grįžti pas mane! Ne tik grįžk, burtų ratukas atvėrė akis, kad žinotų, kaip aš jį myliu ir reikalinga. „Burtų liejimas“ nėra smegenų plovimas, tačiau jie atvėrė akis, kad žinotų, kiek mes turime dalintis kartu. Rekomenduoju išbandyti visiems, kurie pateko į mano seną padėtį. Tai suteiks jums nuostabių staigmenų, taip pat jūsų mylimajam. Taip, kaip viskas turėjo būti. "Galite susisiekti su burtų siuntėju - EMAIL: (drodion60@yandex.com) arba WhatsApp jį telefonu +2349060503921.
Unknown sakė…
Mano vardas Bernada Gaspar. Iš pagarbos tau ir tavo kerams privalau visiems pasakyti šį liudijimą. Buvau pas kitus burtų rašytojus nematydamas jokio rezultato, viskas, ko jie norėjo, buvo mano pinigai. Aš tiesiog norėjau, kad atėjau pas tave anksčiau, iš tavęs pasisekė kuo puikiausiai. Mano buvusio vyro nebuvo vieneriems metams, aš eidavau visur ir kitiems rašybos pranešėjams pagalbos, bet jokio rezultato, kol mano draugas nepažindino manęs su dr. Isikolo. Po to, kai buvo atliktas Meilės užkeikimas, pagaliau sulaukiau jo skambučio per mažiau nei 48 valandas. Jo kerai padarė stebuklus, o mano vyras grįžo su meile. Tai buvo tarsi stebuklas! Jis staiga grįžo su gėlėmis, sakydamas, kad aš turėčiau jam duoti, aš buvau tikrai nudžiugęs ir sukrėstas, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleidimo ir kad aš jį sutikčiau. Man tikrai trūksta žodžių ir esu linksma, tu esi Dievas, atsiųstas man ir visai mano šeimai .. Ir dabar aš dar kartą esu džiaugsminga moteris. Labai ačiū dr. Isikolo. Visiems, kurie ieško tikro rašybos rato, susisiekite su dr.Isikolo adresu isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite WhatsApp jį parašyti +2348133261196
Unknown sakė…
KAIP ATGRAŽINTI BUVIMĄ BE PANIKOS AČIŪ PASIEKUSIAM DIDŽIAM DR. JOE, KAD SPREND MYS MANO PROBLEMAS
Kontaktinė informacija žemiau: el. Paštas: zionsolutioncentre@gmail.com
arba „whatsApp“ numeris +447907629903
Aš esu Fenna Daan. Noriu paliudyti apie galingą DR JOE, kad išsaugojau savo santykius. Turiu būti vienas iš nedaugelio, kuriems nekyla sunkumų parodyti ir pasakyti kam nors, kaip esu dėkinga už tai, kad mano santykiai buvo melodingi ir sklandūs. Aš bandžiau pozityviau vertinti savo santykius su savo vaikinu, atrodo, kad tai užtruko amžinai. Kita ponia atėmė iš manęs mano sužadėtinę ir jie abu persikėlė. Aš verkiau ir ieškojau, kad jis sugrįžtų, bet jis atsisakė priimti mano skambučius ir negrąžinti žinučių. Mano draugas supažindino mane su galingu burtų leidėju, vadinamu DR JOE, kuris man padėjo išlieti labai galingą meilės burtą, kuris per 48 valandas sugrąžino mano sužadėtinę. nustebau ir nustebau, kai mano sužadėtinė pakvietė prašyti manęs atleidimo dėl galingo DR JOE meilės burto. Nepamirškite susisiekti su DR JOE šiais būdais, jei turite kokių nors santuokinių ar santykių problemų. Kontaktinė informacija žemiau: el. Paštas: zionsolutioncentre@gmail.com arba whatsApp numeris +447907629903
Anonymous sakė…
Mane įskaudino ir skaudėjo širdį, kai prieš septynis mėnesius mano ir vyro santuokoje iškilo labai didelė problema. taip baisu, kad jis kreipėsi į teismą dėl skyrybų. jis sakė, kad daugiau niekada nenorėjo likti su manimi ir nebemylėjo manęs. Taigi, jis susikrovė lagaminus iš namų ir mane ir mano vaikus apėmė stiprus skausmas. Išbandžiau visas įmanomas priemones, norėdamas jį sugrąžinti po daugybės maldavimų, bet nesėkmingai, ir jis man patvirtino, kad apsisprendė ir niekada daugiau nenorėjo manęs matyti. Antradienį, grįžusi iš darbo, sutikau seną draugą, kuris paklausė apie mano vyrą. Aš jam viską paaiškinau, todėl jis man pasakė, kad vienintelis būdas susigrąžinti vyrą buvo aplankyti burtų leidėją, kuris padėjo jam išgyventi sunkius laikus. Niekada netikėjau burtais, bet neturiu kito pasirinkimo, kaip tik laikytis jo patarimų. ratukas patikino, kad kitą dieną atgausiu savo vyrą. Koks neįtikėtinas pareiškimas !! Niekada netikėjau, todėl jis kalbėjo su manimi ir pasakė viską, ką turėjau padaryti, tada kitą rytą taip nustebino mano vyras, kuris manęs neskambino pastaruosius 7 mėnesius, paskambino man pranešti, kad grįžta. Taip neįtikėtina !! Taip jis tą pačią dieną grįžo su didele meile ir džiaugsmu, atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir mūsų vaikams. ratuko pagalbos dėka nuo šios dienos mūsų santykiai yra tvirtesni nei anksčiau. Taigi aš jums patarsiu, jei turite kokių nors problemų, prašau susisiekti su DR AJAYI, aš 100% garantuoju, kad jis padės jums išspręsti jūsų problemas. Siųskite jam el. Laišką adresu drajayi1990@gmail.com ARBA „WhatsApp“ / „Viber“ numeris +2347084887094
Anonymous sakė…
AR JŪS VYKSTATE BET KOKIAM SUNKUMUI GYVENIMOJE IR NORITE, KAD PASTEBĖTŲ SPRENDIMO KONTAKTAI DR. AJAYI, JIS YPATINGAS VERBOS LYGINYS „Viber“ ar „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštas: drajayi1990@gmail.com

Mano vyras planavo skirtis su manimi sakydamas, kad jam atsibodo mūsų sąjunga, aš nustebau, nes tai staiga atsirado ir mano instinktas man pasakė, kad kažkas negerai, vėliau sužinojau, kad mano vyras turi moterį lauke, aš jo apie tai paklausiau , jis labai supyko ir pasakė, kad todėl nori, kad mes išsiskirtume, jis išėjo iš namų 6 mėnesiams, kai pamačiau daktaro Ajayi kontaktą su burtų raštu, moteris paaiškino, su kuo ji galėjo pastoti ir turėti savo vaiką vaistažolių vaistas po 9 metų santuokos, aš paėmiau jo kontaktą ir paaiškinau jam savo situaciją su vyru, jis man pasakė, kad mano vyru manipuliuoja tamsi jėga, jis man pasakė kai kuriuos dalykus, kuriuos turėjau padaryti ir atlikti burtą, po septynių burtų dienos, kai mano vyras grįžo namo ir nuplėšė skyrybų dokumentą, mes dabar gyvename laimingai, visa tai dėka dr. Nesigėdykite savo problemų, ieškokite pagalbos ir išspręskite ją.
Anonymous sakė…
AR JŪS VYKSTATE BET KOKIAM SUNKUMUI GYVENIMOJE IR NORITE, KAD PASTEBĖTŲ SPRENDIMO KONTAKTAI DR. AJAYI, JIS YPATINGAS VERBOS LYGINYS „Viber“ ar „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštas: drajayi1990@gmail.com

Mano vyras planavo skirtis su manimi sakydamas, kad jam atsibodo mūsų sąjunga, aš nustebau, nes tai staiga atsirado ir mano instinktas man pasakė, kad kažkas negerai, vėliau sužinojau, kad mano vyras turi moterį lauke, aš jo apie tai paklausiau , jis labai supyko ir pasakė, kad todėl nori, kad mes išsiskirtume, jis išėjo iš namų 6 mėnesiams, kai pamačiau daktaro Ajayi kontaktą su burtų raštu, moteris paaiškino, su kuo ji galėjo pastoti ir turėti savo vaiką vaistažolių vaistas po 9 metų santuokos, aš paėmiau jo kontaktą ir paaiškinau jam savo situaciją su vyru, jis man pasakė, kad mano vyru manipuliuoja tamsi jėga, jis man pasakė kai kuriuos dalykus, kuriuos turėjau padaryti ir atlikti burtą, po septynių burtų dienos, kai mano vyras grįžo namo ir nuplėšė skyrybų dokumentą, mes dabar gyvename laimingai, visa tai dėka dr. Nesigėdykite savo problemų, ieškokite pagalbos ir išspręskite ją.
annonymous sakė…
Tai tikrai pasiteisino ir aš didžiuojuosi galėdamas tai paliudyti. Mačiau įrašą apie tai, kaip ponia susigrąžino savo vyrą DR AJAYI. Jis padėjo jai susigrąžinti buvusį vyrą. Mano žmona išsiskyrė su manimi prieš 1 metus, norėdama gyventi su kitu vyru, ir aš bandžiau ją paleisti, bet negalėjau, todėl stengiuosi padaryti daug dalykų, kad ji susigrąžintų, ir ji atsisako grįžti pas mane. Vieną dieną apsilankau forume, kur norėčiau sužinoti, kaip ją susigrąžinti, ir ten pamačiau moterį, liudijančią, kaip DR AJAYI padėjo jai susigrąžinti savo vyrą, kai jis buvo susietas su kitos moters kerais, o DR AJAYI buvo tas, kuris jai padėjo . Nors niekada netikėjau dvasiniu darbu, aš nenoriai jį bandžiau, nes buvau beviltiška ir susisiekiau su juo bei paaiškinau jam savo problemas, didžiausia mano nuostabai, DR AJAYI padėjo man sugrąžinti savo moterį po 2 dienų, o dabar mano santykiai yra tobuli kaip jis pažadėjo. Visam laikui sugrįžęs buvęs burtas ne tik sugrąžina tavo mylimą žmogų, bet ir vėl sujungia tavo mylėtojų jausmus, kad būtum laimingas su tuo asmeniu. Dabar mano moteris elgiasi su manimi kaip su karaliumi ir visada sako, kad ji mane visą laiką myli. Jei patiriate sunkumų savo santykiuose, DR AJAYI gali padėti išspręsti santuokines problemas. Kreipkitės į jį elektroniniu paštu: drajayi1990@gmail.com arba „WhatsApp“ ARBA „Viber“ numeris +2347084887094
Anonymous sakė…
Ar esate moteris, ieškanti gimdos vaisių, norite išgirsti vaikų balsus savo namuose, bet nebegalėjote pastoti, nes nerimaujate, nes daktaras Ajayi padės susilaukti jūsų paties. panaši situacija, kai vyras liudija, kaip puikus burtų ratukas daktaras Ajayi po 9 mėnesių pertraukos padėjo jam sugrąžinti savo mylimą žmoną. Aš kreipiuosi į daktarą Ajayi, kuris paaiškino mano būklę, jis liepė man daugiau neverkti ir paruošė žolelių gėrimą man paėmė ir per tris mėnesius buvau nėščia nuo dvynių berniukų, dabar esu išdidi mama. susisiekite su daktaru Ajayi burtų raštu dėl bet kokios gyvenimo situacijos, kai jis yra geras žmogus. „Viber“ arba „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštas: drajayi1990@gmail.com
annonymous sakė…
Aš niekada neįsivaizduoju savęs to darančio, bet esu laimingas ir noriu, kad kiti turėtų jų pagalbą. Būdamas bankininku, mano 8 metų vyras apleido mane ir mūsų vaikus, paliko namus ir kitą dalyką, kurį išgirdau, kad jis mato mergaitę, bandžiau visomis įmanomomis priemonėmis jį sugrąžinti namo, tačiau jis elgėsi keistai manęs atžvilgiu ir net nepaisė vaikai. Buvau nusivylusi ir ieškojau pagalbos, kol pamačiau įrašą apie dr Ajaja dvasingą žmogų. Jis patikino, kad užkerės ir viskas bus gerai per tris dienas, bet aš buvau skeptiškas, pagalvojau ir pagaliau susisiekiau su juo vėlgi mes kartu išgyvenome procesą ir nustebau, kad burtas suveikė, o mano vyras grįžo namo po 2 metų išsiskyrimo. Daktaras Ajayi iš tikrųjų yra jo žodžių vyras, jei turite problemų dėl santykių ar bet kurio savo gyvenimo aspekto, susisiekite su burtų šaukliu dr Ajayi, kad gautumėte ilgalaikį sprendimą.

El. Paštas: drajayi1990@gmail.com
„WhatsApp“ / „Viber“ numeris: +2347084887094
Unknown sakė…
Mano vardas Gintaras Lukas. Aš gyvenu JAV, Ohio, turiu duoti šį stebuklingą liudijimą, kuris iki šiol yra toks neįtikėtinas. Prieš 2 metus turėjau problemų su buvusiu vyru, dėl kurio mes išsiskyrėme. Aš vėl nebuvau savimi, jaučiausi tokia tuščia savyje, mano meilė ir finansinė padėtis blogėjo, kol artimas mano draugas man neprasitarė apie burtų ratuką, kuris jai taip pat padėjo išspręsti tą pačią problemą, jo vardas yra dr. Ilekhojie. Aš rašau burtų siuntėjui el. Paštu ir pasakiau jam savo problemą, o aš padariau tai, ko jis manęs prašė, kad sutrumpintumėte ilgą istoriją. Kol aš nežinojau, kas nutiko, mažiau nei dvi dienas mano vyras man paskambino ir pasakė, kad jis grįžta pas mane, aš buvau tokia laiminga, kad grįžau pas mane. Įdomiausia istorijos dalis yra ta, kad esu nėščia. Ačiū dr. Ilekhojie už tai, kad išgelbėjau mano santuoką ir taip pat išgelbėjau kitus. Tęskite savo gerą darbą, dr.Ilekhojies susisiekite su gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259
Anonymous sakė…
Buvau labai sutrikusi, kai žmona, kurią vedžiau prieš 11 metų, man pasakė, kad jai reikia skyrybų vien dėl to, kad įsimylėjo banke sutiktą vaikiną. Ji paėmė visus savo daiktus ir paliko mano namus net tada, kai aš maldavau, kad ji neitų, bet ji reikalavo ir išėjo. Man tai buvo visai nelengva, nes man skaudėjo ir negalėjau eiti į darbą ar net valgyti, aš daug tyrinėjau internete, kai aptikau gražių liudijimų, kuriais žmonės dalinosi apie dr. Ilekhojie, todėl greitai susisiekiau aš jam pasakojau savo istoriją, aš niekada nežinojau, kad daktaras Ilekhojie gali būti toks malonus, jis man pasakė, kad mano žmona grįš pas mane per 4 dienas, ir viskas įvyko taip, kaip jis pasakė. Tada aš padariau išvadą, kad Žemėje radau Dievą ir Aš ir toliau paliudysiu apie jį, kol ateis Kristus. Čia yra Dr. Ilekhojies kontaktinė informacija El. Pašto adresas; gethelp05@gmail.com „Whatsapp“ numeris; +2348147400259
Anonymous sakė…
kai susidūriau su burtų raštu daktaru Ajayi, buvau susigraudinęs, nes mano vyras keletą mėnesių išėjo iš namų ir atsisakė grįžti, visi mano prašymai nebuvo atsakyti tol, kol pamačiau ponios, kuri aprašė, kaip burtų vedėja daktarė Ajayi, liudijimą. padėjo jai įsidarbinti gerai apmokamame darbe ir pasakė, kad jis sugeba atlikti kitokį burtą, ji numeta savo numerį: +2347084887094 Paėmiau numerį ir parašiau burtą. Ratukas daktaras Ajayi paaiškino mano situaciją ir tai, kaip mano vyras staiga išėjo iš namų, jis man pasakė, kodėl mano vyras išėjo iš namų atlikęs burtą, jis jam skyrė tik septynias dienas, kad sugrąžintų laimę į mano gyvenimą, nes aš laimingai gyvenu su savo vyru ir laukiamės antrojo vaiko. Jei jums reikia burtų ratuko pagalbos dėl bet kokios rūšies gyvenimo problemos, apie kurią galite pagalvoti, susisiekite su burtų rašikliu jo „Viber“ arba „WhatsApp“ numeriu: +2347084887094 arba el. Paštu drajayi1990@gmail.com
unknown sakė…
Perskaičiau keletą daktaro Ajayi liudijimų apie tai, kaip jis meilės kerais padėjo daugeliui žmonių per savaitę sugrąžinti savo meilužius. Turėjau problemų su savo mylimuoju, todėl nusprendžiau su juo susisiekti, nes labai myliu savo vyrą. jis išėjo iš namų ir sakė, kad santykiai nebeįdomūs be jokios priežasties, mane ištiko šokas. Aš susisiekiau su dr. Ajayi ir jis man pasakė, kad mano vaikinas grįš pas mane, dr. Ajayi užkalbėjo meilę ir tai privertė mano vaikiną atsimerkti, kad pamatytume, kaip mes mylime vienas kitą, ir jis grįžo namo. Rašydama šį liudijimą esu laimingiausia mergina žemėje. aš ir mano vaikinas gyvename laimingą gyvenimą, o mūsų meilė dabar yra stipresnė nei buvo prieš mums išsiskyrus. Visa tai dėka dr. Ajayi už pernelyg didelį darbą, kurį jis padarė dėl manęs, padėdamas man sugrįžti su mylimuoju. jei susiduriate su kokia nors problema ir norite greito sprendimo, susisiekite su dr. Ajayi el. paštu drajayi1990@gmail.com arba „Viber / Whatsapp“: +2347084887094.

Populiarūs įrašai